HOBBY BĚH: Jak to chodí na testování SALOMON od SPORT HOBBY Benešov

Takto zhodnotil poslední testování náš zákazník :

Testování na Konopišti. Opět příjemné odpoledne, které krom toho, že mám možnost odzkoušet špičkové modely od Salomonu, beru i jako příjemné setkání s lidmi, které spojuje láska k běhání. I tentokrát mělo testování jasného vítěze a to letošní novinku Speedcross 5. Salomon posunul tento model o další kus dopředu. Neuvěřitelně pohodlná bota, propracovaná do nejmenšího detailu. Úžasný záběr a jistota v sebězích. Lehká prakticky bez chyb. Prostě bačkůrky ????.

Kdysi jsem četl diskusi, ve které se někteří běžci pohoršovali nad tím, že jsou lidé, kteří Speedcrossy používají na běžné nošení. Já se tomu ale nedivím a i když vím, že je to krosová bota do měkkého terénu, tak je to hlavně neuvěřitelně pohodlná bota. Vždyť i Salomon v minulosti udělal celokožený model speedcrossů určený na volnočasové nošení.

Napsal:  "Shadouz"

 

 

Jestliže chcete také otestovat běžecké boty značky SALOMON máte šanci už v neděli 23.6.2019 u příležitosti běžeckého závodu 5. HOUMR RUN v Konopišti

Na akci se můžete přihlásit zde

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.