Novinka - TWISTO Pay, zboží hned plať až za 30 dnů

twisto big

S radostí Vám oznamujeme zprovoznění nové platební metody na našem eshopu TWISTO Pay

Nechce se vám teď vyťukávat číslo své platební karty? Spěcháte a potřebujete rychle nakoupit? Hodilo by se vám zaplatit později? Brnkačka. Celý nákup si můžete okamžitě objednat a zaplatit až 30 dní po doručení zboží. Sami si pak vyberete, jak nákup zaplatíte. 

CO JE TWISTO PAY?

Twisto Pay je platební metoda, díky které platíte až poté, co si zboží v pohodlí domova vyzkoušíte. E-shop Vám zašle zboží domů a vy následně platíte pouze to co si ponecháte. Na úhradu máte celých 30 dnů. Všechny informace o platbě dostanete od Twista e-mailem. Vrácení zboží se řídí standardními obchodními podmínkami e-shopu. Služba je zcela zdarma a není třeba se nikde předem registrovat.  Pouze pro osoby starší 18 let.

MOŽNÉ ZPŮSOBY PLATBY TWISTO FAKTURY

  • Bankovním převodem
  • On-line platební kartou
  • Naskenováním QR kódu faktury do mobilní aplikace vaší banky
  • V hotovosti na pobočkách České pošty či terminálech Sazka

 

PRAKTICKÉ PŘÍKLAD VYUŽITÍ

  • Nevím jakou velikost boty zvolit jestli UK6 nebo UK6,5 ???

s TWISTO Pay žádný problém, objednám oba páry doma v klidu vyzkouším a obuv která mi nevyhovuje zašlu (zdarma) zpět eshopu. Jelikož TWISTO Pay čeká 14 dní než Vám platbu naúčtuje, tím pádem Vám eshop neblokuje Vaše peníze - a to se vyplatí.

PODMÍNKY SLUŽBY

Kompletní obchodní podmínky společnosti Twisto naleznete zde.

 

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.