Po dobu vládních opatření je kamenná prodejna otevřena pouze na výdej objednávek z eshopu, nebo výdej zásilek od ZASILKOVNA a ZOOT. A to v čase Po-Pá 10-14

Hodnocení obchodu

5,0 20 hodnocení
5
20x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie | 10.1.2021
S obchodem jsem velice spokojená. Nakoupila jsem zde již po několikáté a vždy proběhlo vše bez problémů. Pan Hajný je velice ochotný a opět mi perfektně poradil. Nic pro něj není problém - ani opětovné zaslání jiné velikosti bez poštovného. Velká spokojenost i se zbožím a cenami. Určitě zde nenakupuji naposled. Děkuji za skvělý a profesionální přístup.
V Avatar autora Veronika | 9.1.2021
Veľká spokojnosť so všetkým. Rýchle dodanie, výborná kvalita, skvelá cena. Môžem len odporúčať a samozrejme ďakujem obchodu za bezproblémový a rýchly priebeh vybavenia objednávky k mojej veľkej spokojnosti.
J Avatar autora JaS | 3.12.2020
max.spokojenost, rychlost, dobrá komunikace, kvalitní zboží, dobrý e-shop. Doporučuji všem.
K Avatar autora Kadlecová | 1.12.2020
Maximální spokojenost, rychlé dodaní, dobré ceny. Mohu jen doporučit.
DR Avatar autora Dana Roušavá | 23.11.2020
Ochota, rychlost,kvalita zboží
KH Avatar autora Kamila Hlaváčková | 6.11.2020
Skvělý eshop, rychlost dodání a dobré ceny. Dali jsme na doporučení velikosti a bunda padne ok.
L Avatar autora Ladislav | 13.10.2020
Maximální spokojenost!!! Rychlé dodání a vak který jsem si přál, byl jako dárek!!!! SUPER!!! MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST!!! Jsem nadšený!!!!
H Avatar autora Hanka P | 25.8.2020
Mohu jedině doporučit, perfektní :-)
O Avatar autora Olda.S | 13.8.2020
Moje zkušenost je velice pozitivní. Objednávka vyřízená obratem. Bohužel jsem objednal nevyhovující velikost. Po dotazu přes email mi byl zaslán kod na Zásilkovnu, k odeslání zboží zpět. Jakmile jsem zboží odeslal, přišlo mi potvrzení, že vyměněné zboží je předáno k doručení a druhý den jsem ho měl doma. Ochota, dobré ceny, velice pozitivní zkušenost. Mohu jen doporučit
A Avatar autora M. Aleš | 12.7.2020
Výborná zkušenost a naprostá spokojenost. Nejen přístupem, ale i rychlostí dodání zásilky. Doporučuji všem, kteří na stránky obchodu zavítají.
MS Avatar autora Monika Sýkorová | 25.5.2020
S tímto obchodem mám zatím jedinou zkušenost, ale velmi pozitivní. Nejen že mi zboží bylo odesláno ihned, ale hlavně jsem byla velmi spokojena a překvapena úžasným přístupem pana Hajného, když jsem potřebovala zboží vyměnit za jinou velikost. Myslím, že takhle velkorysý by nikdo jiný nebyl. Za to panu Hajnému samozřejmě patří můj velký dík, protože jen díky němu jsem se svým zbožím opravdu spokojená. Takže za mě tento obchod můžu doporučit všemi deseti :)
M Avatar autora Michal P | 14.5.2020
Stejně jako jiní zákazníci jsem se k tomuto eshopu dostal náhodou při vyhledávání mého oblíbeného oblečení v obrázcích na google. Jakmile jsem uviděl cenu nabízeného zboží, která byla neuvěřitelně nízká, trochu jsem zapochyboval o důvěryhodnosti tohoto obchodu. Po přečtení těch pár pozitivních hodnocení jsem se rozhodl nákup provést a byl jsem velmi mile překvapen jak rychlostí odeslání, tak i komunikace s obchodem. Za týden jsem provedl další objednávku a za pár korun jsem si doplnil běžecké vybavení, za které bych dal v jiných obchodech i 3x tolik. Doporučuji tento obchod pro velký výběr, skvělé ceny a bezkonkurenční přístup!
TK Avatar autora Tomáš Kinček | 4.5.2020
K tomuto obchodu som sa dostal úplne náhodou “preklikaním sa“ a aj keď si zvyknem kupovať veci cez veľké overené firmy, nalákali značkové veci za výhodnejšie ceny a urobil prvú objednávku. Bol som prekvapený okamžitou reakciou na moje otázky, príjemnou a profesionálnou komunikáciou. Balík som si na Slovensku extra rýchlo vyzdvihol v Zasielkovni na 2-3 deň od objednania. Potešil ma aj pribalený darček. Po tejto dobrej skúsenosti som urobil ďalšie 4 objednávky a obnovil/vymenil celú moju bežeckú výbavu. Ďakujem ústretovému pánovi Lukášovi a celému tímu. Veľmi seriózny internetový obchod - odporúčam všetkým priaznivcom behu a turistiky!!!
MJ Avatar autora Miroslav Janočko | 4.5.2020
Ochota, super produkty za super cenu. Doručení zboží v čas, perfektní domluva. Můžu určitě doporučit.
JK Avatar autora Jan Kykal | 8.3.2020
Skvělá komunikace s obchodem již po několikáté a příště rád nakoupím zase :) Mohu vřele doporučit.
JD Avatar autora Jan Drbohlav | 26.2.2020
Super sportovní obchod, vždy mi pomohou sehnat to, co potřebuji. Super ceny, vstřícné jednání a velmi rychlé doručení. Navíc opravdu pohodová komunikace. Není co vytknout, mohu pouze doporučit!
J Avatar autora Jitka | 14.1.2020
Vše co potřebujete zde seženete nebo vám ochotně seženou!!!
JN Avatar autora Jaroslav Nevrkla | 3.8.2019
Nejlepší obchod co znám. Od doby co znám tento obchod, resp. majitele Lukáše Hajného, nakupuji sportovní vybavení výhradně v tomto obchodě. Excelentní poradenstvi, Lukáš je běžec a sportovec, luxusní ceny a ultra rychlé doručení. Vřele doporučuji, pokud sháníte sportovní vybavení, tak budete na nejlepší adrese a v nejlepší péči. Jaroslav Nevrkla v.r.
MM Avatar autora Marta Mautschková | 12.3.2019
Naprostá spokojenost. Ochotný a kvalifikovaný personál, který vždy dobře poradí a pomůže.
Avatar autora Tereza Šebestíková | 11.3.2019
vše naprosto perfektní :)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.